Известие

Collapse
No announcement yet.

Клаксон?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Готов съм вече . Свиря като за световно. И еърбега е без повреди. Благодарности на Галин и spe4elist за отделеното време, внимание и нерви.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Всички сме доволни - голямо свиркане и бибипкане ще пада сега. Друг път бъркай само там, за където си оторизиран ... хи хи

Comment

Абе при мен има две различни тромби отпред вдясно, вързани са уж кадърно, бушона си е пушка, но не свири - въпроса ми е когато се натисне клаксона трябва ли да изцъка нещо леко в таблото с бушоните под волана вляво - при мен не цъка.....и ако трябва да цъка какъв е проблема евентуално?
        Идеи?????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Щом предпазителя е здрав, проверяваш релето /определено трябва да цъка при натискане/.
          Ако релето е изправно, проверяваш бутон под аербъка на волана. Тука е по сложно.
          Ако и той е изправен търсиш прекъсване - куплунзи, кабели или подобно.

Успех.
          Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
          Citroen BX-19GT, 85
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Понеже съм индианец още за това кое къде се намира, къде трябва да се намира тва реле?????
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Вляво от волана долу, над предпазителите.
              Релето би трябвало да е най-горе, най-вдясно. Поне така е посочено в хайнеса.
              Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
              Citroen BX-19GT, 85
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Мерси - ся ще отивам да се гъзя да видя нещо....

Comment

Баси близо месец човъркам там, и още не мога да намеря реле, възможно е и изобщо да го няма, над кои бушони трябва да се намира - над първите дето са три редици, или над тези над тях - те са две двойки с по една колона бушончета.......
                  Вече два месеца карам без клаксон, и на 2-3 пъти щяха да ме отнесат.......нетърпимо е, дадох ги иначе на късо - бачкат си нормално - бушона е ток, само тъпото реле ми се губи......

Comment

Working...
                  X