If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе при мен има две различни тромби отпред вдясно, вързани са уж кадърно, бушона си е пушка, но не свири - въпроса ми е когато се натисне клаксона трябва ли да изцъка нещо леко в таблото с бушоните под волана вляво - при мен не цъка.....и ако трябва да цъка какъв е проблема евентуално?
Идеи?????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Щом предпазителя е здрав, проверяваш релето /определено трябва да цъка при натискане/.
Ако релето е изправно, проверяваш бутон под аербъка на волана. Тука е по сложно.
Ако и той е изправен търсиш прекъсване - куплунзи, кабели или подобно.
Успех.
Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Баси близо месец човъркам там, и още не мога да намеря реле, възможно е и изобщо да го няма, над кои бушони трябва да се намира - над първите дето са три редици, или над тези над тях - те са две двойки с по една колона бушончета.......
Вече два месеца карам без клаксон, и на 2-3 пъти щяха да ме отнесат.......нетърпимо е, дадох ги иначе на късо - бачкат си нормално - бушона е ток, само тъпото реле ми се губи......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment